Katarinin žur

V soboto, 8.9., je Katarina in njena prijateljica, botra, soseda, Irena, praznovala svojo diplomo. Verjemite ali ne, ona je res diplomirala!! Na svoje lastne oči sem videl to FDVjevsko čudo. No, brata Sušnik sva v akademski točnosti našla Kropo in jaz s svojo poklicno deformacijo tudi bazen, ob katerem je žur potekal. Občutek je nenavaden. Bazen je prazen, brez vreščeče mularije, pa nobeden ne pričakuje od mene, da grem v vodo.
No, v dobri Šenčurski tradiciji sva prišla na piknik dobro nahranjena(ravno po kosilu), tako da sva se lahko delala fine in hrano obravnavala v kulinariski etiketi. Kot gurman(saj me vsi poznate, makaroni trikrat na teden, pa to:)) bi pripomnil, da me je v začetku motila samo pena na pivu, ki je bila posledica moje barmanske nesposobnosti, ki pa se je sčasoma unesla. Pena mislim...
No družba pa je bila super. Katarina-PR star, Aljaž-štekaš debil, Luka in Vanja, Peter, in še cela čreda poznanih in manj poznanih ljudov. Glavni in dvorni fotograf Ata Špartak. Pa seveda črna ovca(barva las!!!), Katarinina sestra Jerca. Klonirana kopija naše Polone. S slušalkami v ušesih, telefonom v roki, v črni majici, nezainteresirani pogled, skratka pravi in priznani EMO. Pač generacija 91...
Pa seveda bend. Katarinini najljubši" Joške vn!" Ja, prav uredu fantje, sam lahko bi igral kakšno pesem tudi iz krajev južno od Kolpe. Ja, v košarki so pa tudi kar dobri.
Zabava se je zaključila ob jutranjih urah, ko je frontmena takoooo zeblo, da je pobasov kufre in šel.
Z Aljažem sva se prestavila še v sosednjo dolino, Besnico, kjer sta imela zabavo Brdajs pa Križnar, sam se nisva mogla vživeti, saj so naju vsi krepko vodili v količini popitega alkohola.

2 komentarja:

Matjaž Sušnik pravi ...

MIhael-Naslov diplome bi ti bil všeč-Domobranci v luči takratnih medijev:)
pa nobenih hudobnih idej o imenu benda.

Mihael pravi ...

Katerih medijev, mestnih ali gozdnih? V reviji Slovensko domobranstvo je kar svetla tista luč ... torej je neke vrste pluralizem le bil.